Brutalno smaknuće

'Bostonskog bombaša' povezali sa trostrukim ubojstvom iz 2011.

tamerlan carjanev,džohar carnajev
Reuters/PIXSELL
23.10.2013.
u 08:09

Sudeći prema tim dokumentima, u tom slučaju su tri muškarca pronađena u stanu s prerezanim grkljanima i tijelima prekrivenima sa marihuanom. Jedan od žrtava bio je boksač i prijatelj Tamerlana Carnajeva.

Ubijeni osumnjičenik za bombaški napad na Bostonskom maratonu Tamerlan Carnajev navodno je sudjelovao u trostrukom ubojstvu u Walthamu 11. rujna 2011. godine, piše Yahoo News.

Kao sudionika u zločinu, Carnajeva je na u ispitivanju naveo Ibragim Todašev, smrtno ranjen kada su ga ispitivali istražitelji. Povezanost sa trostrukim ubojstvom otkrivena je u dokumentima tužiteljstva u slučaju protiv Džohara Carnajeva, Tamerlanova brata, koji je osumnjičen za bombaški napad na Bostonskom maratonu.

Sudeći prema tim dokumentima, u tom slučaju su tri muškarca pronađena u stanu s prerezanim grkljanima i tijelima prekrivenima sa marihuanom. Jedan od žrtava bio je boksač i prijatelj Tamerlana Carnajeva. 27-godišnji Todašev je ubijen u svojem domu u Orlandu tijekom svog susreta sa agentima FBI-ja i policajcima. Navodno je postao agresivan tijekom ispitivanja.

Američke vlasti sumnjaju da su 20-godišnji Džohar Carnajev i 26-godišnji Tamerlan Carnajev planirali i izveli dvostruki bombaški napad blizu ciljne crte na Bostonskom maratonu 15. travnja. U napadu su tri osobe poginule, a 260 ih je ozlijeđeno.

>>Bostonski bombaš tvrdio je: Hitler je bio u pravu

>>FOTO Ljutiti policajac objavio fotke bombaša: Ovo je lice terora

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije