IMENOVANJA

Boris Džidić novi sportski direktor HKK Zrinjskog

boka
Stojan Lasić
04.06.2010.
u 14:56

Džidić se odlučio na prekid karijere zbog učestalih ozljeda. U vezi s tom odlukom konzultirao se sa svojom obitelji

U prostorijama HKK Zrinjski iz Mostara jučer je održano druženje s novinarima. Na tom druženju predstavnicima medija su predstavljene neke novine.

Džidić sportski direktor

Znatiželji medija su udovoljavali predsjednik Dalibor Miloš, član uprave Mario Vrankić i sada već bivši košarkaš prve momčadi Boris Džidić. - Boris Džidić je od danas i službeno naš sportski direktor. Došli smo do zajedničkog rješenja, s obzirom da je on zbog ozljeda bio primoran ranije završiti svoju igračku karijeru. Na njemu je sada velika odgovornost. Mjesto je to u klubu koje zahtijeva puno rada i kapaciteta koje Džidić nesumnjivo posjeduje, kazao je predsjednik Zrinjskog Dalibor Miloš.

Džidić se odlučio na prekid karijere zbog učestalih ozljeda. U vezi s tom odlukom konzultirao se sa svojom obitelji.

Teška odluka

- Odluka da prestanem igrati košarku teško mi je pala. Ipak, donio sam odluku tu prvenstveno zbog nezgodnih ozljeda, jer one bi utjecale i na moj normalni život. Ipak, nadam se da ću na ovoj poziciji u klubu moći dati puno toga Zrinjskom, kazao je Boris Džidić, koji je na ovim prostorima ostavio dubok trag u košarci kao igrač.

Već prvi zadatak novog sportskog direktora bit će organizacija košarkaškog kampa. On će biti otvoren za igrače 1994. i 1995. godišta, a program rada je osmislio doktor košarke Slavko Trninić. Jedan od trenera na kampu će biti i Miran Pehar, jedan od trenera u omladinskoj školi Zrinjskog, koji je nedavno ušao i u stručne stožere hrvatske omladinske reprezentacije. Predsjednik Miloš izrazio je velika očekivanja prema novom sportskom direktoru te mu poželio sreću u radu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?