BIVŠI MARINOV TRENER

Bob Brett: Čilić me razočarao svojom glupošću

Marin Čilić (1)
Reuters/Pixsell
Autori: mp/VLM, kl/VLM
31.07.2013.
u 08:45

– Marin me razočarao, toliko sam mu puta ponovio da mora biti jako oprezan kada samoinicijativno kupuje u ljekarni, no očito me nije poslušao. Ispao je naivan – rekao je Brett.

Bob Brett, bivši trener Marina Čilića, prokomentirao je dopinšku slučaj našeg najboljeg tenisača. Amerikanac je bio poprilično oštar prema svojem nekadašnjem učeniku.

– Marin me razočarao, toliko sam mu puta ponovio da mora biti jako oprezan kada samoinicijativno kupuje u ljekarni, no očito me nije poslušao. Neki vele da je to pogreška koja se događa, no ne slažem se, jer to je čista nepažnja. Ispao je naivan – rekao je Brett.

Brett tvrdi da ne zna ništa više od onoga što se pojavljuje u medijima.

- Znam da je imao visoku razinu glukoze i da je surađivao s ITF-om. Jedan od članova njegovog tima je kupio proizvod. Igrači se u takvim slučajevima nadaju da će sve biti OK. Ali, to nije u redu. Zbog toga mogu izgubiti sponzore.

Amerikanac, koji je nekad trenirao i Beckera te Ivaniševića, dodao je:

- Ne slažem se s čelnicima Toura koji ne žele objavljivati imena sve dok se igraču ne dokaže krivica. Ja bih imena takvih igrača odmah objavljivao, možda bi onda više shvaćali rizik u koji se upuštaju.

Brett smatra da bi ATP trebao slijediti primjer WTA organizacije koja zapošljava tvrtku čiji je posao dobavljane dodataka prehrani čistih od dopinga.

>> Vrhunski sportaši, oprez, i u običnom napitku može biti doping

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije