Osijek

Bilić: Napast ćemo Dinamo pa što bude!

\'03.05.2011,Osijek,U fan shopu NK Osijeka pres konferencija povodom smjene trenera Branka Karacica,Damir Vuica,Robert Spehar,Gordan Matkovic i Vlado Bilic Photo: Davor Javorovic/PIXSELL\'
Davor Javorovic/PIXSELL
20.08.2011.
u 11:07

- Braniti se protiv Dinama je suludo i ravno samoubojstvu - objasnio je Bilić.

Euforiju prije dolaska Dinama u Gradskom vrtu narušila je - prazna blagajna. Igračima se duguje pet plaća, rupe na kopačkama krpaju se kod postolara, a čelni ljudi kluba, predsjednik Robert Špehar i direktor Gordan Matković, spremni su odmah odstupiti ako se nađe netko, bilo tko, spreman uložiti u klub. Ali nitko se ne želi upustiti u avanturu. Svlačionica je nezadovoljna, ali ipak gura najbolje otvaranje sezone bijelo-plavih otkako je HNL-a, a najava punih tribina i 10.000 prodanih mjesta bar nakratko će ublažiti kroničnu besparicu.

- Pokušavamo na sve moguće načine pribaviti sredstva - kazao je Špehar. U Osijeku nema vrata gospodarstvenika na koja čelnici kluba nisu pokucali, ali kod rijetkih su naišli na razumijevanje.

- Uvijek sam isticao spremnost da se maknem s predsjedničke funkcije ako će taj čovjek doći i klubu omogućiti normalan život, no ni to nije pomoglo - ponovio je prvi čovjek Gradskog vrta.

Strateg bijelo-plavih Vlado Bilić unatoč potresima koji se u Wilsonovoj ciklički ponavljaju priprema momčad. Neće odstupati od svoje filozofije.

- Napast ćemo pa što bude! Mi drukčije i ne znamo igrati. Braniti se protiv Dinama je suludo i ravno samoubojstvu - objasnio je Bilić.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?