Brušenje forme

BiH očitala lekciju Slovencima, Španjolska na Barcelonin pogon

miralem pjanić
PA/Pixsell
06.02.2013.
u 21:46

Bosna i Hercegovina upisala je uvjerljivu 3:0 pobjedu u Ljubljani, a mrežu Slovenije tresli su Ibišević, Pjanić i Svraka.

I dok je Hrvatska u Londonu očitavala nogometne lekcije Južnoj Koreji, sličan scenarij odvijao se i u našem susjedstvu. U Ljubljani je Bosna i Hercegovina lakoćom pobijedila Sloveniju 3:0, a u tom je dvoboju briljirao Pjanić. Osim što je postigao pogodak za 2:0 u 42. minuti, stigao je još i preostala dva namjestiti suigračima. Pa je tako asistirao Ibiševiću u 33. za 1:0 i Svraki u 80. za konačnih 3:0.

Do pobjede je došao i aktualni europski i svjetski prvak Španjolska. Furija je u Dohi odigrala pripremnu utakmicu s Urugvajem i pobijedila 3:1. No, bilo je to na Barcelonin pogon. Izbornik Vicente del Bosque u prvih je 11 imenovao čak sedam igrača katalonskoga kluba! Jedan od njih, Pedro, uzvratio mu je s dva pogotka (u 51. i 74. minuti), a drugi, Fabregas, zabio je jedan. I to prvi na utakmici, u 16. minuti. Izjednačenje je Urugvajcima donio Cristian Rodriguez u 32., ali onda je na scenu stupio Pedro i riješio sve dileme oko pobjednika.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije