NAKON 19 GODINA

Beckham odlazi večeras: Ovo su kopačke u kojima će se umiroviti

Beckham
adidas.com
18.05.2013.
u 16:53

- Za mene će to biti poseban trenutak i sretan što je Adidas, moj najduži partner, prepoznao taj trenutak - rekao je Beckham.

David Beckham večeras će odigrati svoju posljednju službenu utakmicu. 38-godišnji nogometaš odlučio se povući u posljednjoj utakmici koju njegov PSG ove sezone igra pred svojima navijačima. Bit će to susret protiv Bresta koji počinje u 21 sat.

Za tu mu je prigodu Adidas dizajnirao posebne kopačke. Na njima je današnji datum, imena njegove djece (Brooklyn, Romeo, Cruz i Harper) te brojevi koje je engleski nogometaš nosio u karijeri (7, 23 i 32).

- Za mene će to biti poseban trenutak i sretan što je Adidas, moj najduži partner, prepoznao taj trenutak - rekao je Beckham.

Beckham je počeo igrati u Manchester Unitedu, a debitirao je davne 1992. godine. Igrao je i za madridski Real, LA Galaxy, Milan te PSG. Jedan je od prvih poznatih igrača koji je nogomet otišao igrati u Ameriku, gdje je afirmirao nogomet. Za englesku reprezentaciju nastupio je 115 puta te postigao 17 pogodaka.

>> Kralj glamura Becks: Nemojte me pamtiti kao šminkera

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije