strava u čileu

Bebu staru tri dana živu spalili u ritualu, četiri osobe uhićene

lisice
Duško Jaramaz/PIXSELL
26.04.2013.
u 07:38

Četiri osobe navodno su pripadale jednoj sekti, a vođa sekte navodno je vjerovao da je kraj svijeta blizu te da je dijete antikrist.

Policija u Čileu uhitila je četiri osobe koje navodno pripadaju jednom kultu koje optužuju da su spalile živu bebu u ritualu, donosi Sky News.

Vođa sekte navodno je vjerovao da je kraj svijeta blizu te da je tri dana stara beba antikrist. Bebu su odveli na brdo u gradu Coliguayu i blizini čileanske luke Valparaiso u studenom prošle godine i bacili u vatru.

Majka djeteta, 25 -godišnja Natalia Guerra, navodno je i sama odobrila žrtvovanje te je među onima koje je uhitila policija.

-Dijete je bilo golo. Preko usta su joj nalijepili traku kako bi spriječili da vrišti, kazao je Miguel Ampuero su iz tamošnje savezne policije. Ispričao je i da su djevojčicu stavili na dasku te nakon što su zazivali duhove bacili živu u vatru.

Vlasti su kazale da je sekta od 12 članova osnovana 2005. te da ju je vodio Ramon Gustavo Castillo Gaete (36).

>> Kuhar ubio čovjeka jer je umjesto začina u ručak stavio pesticide

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?