SLUŽBENO JE

Avram Grant potvrđen za trenera Partizana

Avram Grant
VL
13.01.2012.
u 12:40

– Promjena trenera u ovom trenutku nije bila planirana i prouzročena je isključivo ponašanjem Aleksandra Stanojevića – poručuju iz kluba.

Izraelski stručnjak Avram Grant potvrđen je za trenera srpskog Partizana. Pisanja tamošnjih medija proteklih dana potvrđena su službenim priopćenjem iz kluba.

''Upravni odbor FK Partizana na današnjoj sjednici razriješio je Aleksandra Stanojevića dužnosti trenera. Odluka je donesena zbog Stanojevićevih kršenja statuta i ugovora o radu iznošenjem netočnih podataka o radu kluba. Težina povrede radnih i ugovornih obaveza takve je prirode da je došlo do trajnog i potpunog narušavanja odnosa i suradnje između kluba i Aleksandra Stanojevića.

Upravni odbor kluba je doveden u situaciju da u kratkom vremenu pronađe adekvatno rješenje za jedno od najbitnijih radnih mjesta u klubu. Promjena trenera u ovom trenutku nije bila planirana i prouzročena je isključivo ponašanjem Aleksandra Stanojevića. Upravni odbor tako je odlučio da se za trenera postavi izraelski stručnjak Avram Grant, bivši trener Chelseaja, West Hama i Portsmoutha.

Upravni odbor uvjeren je da će Partizan s Avramom Grantom na čelu ostvariti rezultate koji su planirani i očekivani. Nakon sjednice upravnog odbora pristupit će se zaključenju ugovora s gospodinom Grantom. Visina ugovora bit će usklađena s realnim mogućnostima kluba i neusporedivo manja od informacija koje su se pojavile u javnosti.''

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije