Šok u Bugarskoj:

Umro Trifon Ivanov, slavni Bugarski vuk...

Ivanov
13.02.2016.
u 12:33

Iz Bugarske nam stiže tužna vijest, umro je Trifon Ivanov (50). Slavni Bugarski vuk, kako su ga zvali obožavatelji zbog njegova prepoznatljiva izgleda, 'fudbalerke', borbenosti i srčanosti, umro je danas od posljedica srčanog udara, prenosi 24sata.hr

Ivanov je bio jedan od istaknutijih članova slavne bugarske reprezentacije koja je na Svjetskom prvenstvu u SAD-u 1994. godine osvojila četvrto mjesto. Bio je stoper s bombom u nogama po čemu je između ostalog i postao slavan u nogometnom svijetu.

U karijeri je promijenio brojne klubove. Počeo je u rodnom Velikom Tarnovu, nastavio u sofijskom CSKA, Betisu, Xamaxu, bečkima Rapidu i Austriji, da bi karijeru završio 2001. godine u Floridsdorferu.

Prema informacijama koje dolaze iz Bugarske Ivanov je umro u selu Samovodene , desetak kilometara udaljenom od njegova rodnog Velikog Tarnova, a u posljednje je vrijeme navodno imao problema sa srcem .

Bio je omiljen diljem svijeta, a jedan amaterski turnir u Brazilu nazvan je njegovim imenom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije