"Tvoji dani su odbrojani"

Stižu prijetnje: Isca i djevojku mora štititi policija!

Instagram
28.03.2018.
u 13:47

Zvijezda Real Madrida Isco na početku je sezone bio jedan od najboljih igrača Kraljevskog kluba, ali mu je forma u posljednje vrijeme izrazito pala. Većina navijača Reala kao glavnog krivca za Iscov pad forme vidi njegovu djevojku Saru Salamo.

Iako su u posljednje vrijeme postali vrlo popularni u svojoj Španjolskoj, Sara je počela svakodnevno dobivati prijetnje ljutitih navijača Reala koji je optužuju da je promijenila Iscov stil života te da je ona glavni krivac njegove lošije forme u posljednje vrijeme.

Prije par dana Iscova djevojka je dobila 'tweet' od nepoznate osobe koja drži pištolj u ruci, a uz sliku piše "Tvoji dani su odbrojani", nakon čega je sve prijavila policiji, prenosi 24sata.hr. 

- Pozdrav, ovaj čovjek pokazuje mržnju prema ženama šaljući mi ovakve poruke - uputila je Sara prijavu policiji.

Nakon toga, španjolska policija ju je savjetovala što treba napraviti, a prijeteća poruka koju je dobila ubrzo je obrisana.

Isco, koji se trenutačno nalazi s reprezentacijom Španjolske pod velikom je zaštitom policije, kao i njegova djevojka Sara Salamo, kako se prijetnje ne bi uistinu ostvarile. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije