Izviđač co

Silvio Ivandija o paklena dva i pol tjedna: Spremi smo, šteta što nismo kompletni

11.04.2018.
u 12:18

Za rukometaše Izviđača došao je trenutak istine - što i koliko mogu, pokazat će predstojeća dva i pol tjedna.

Pakleno razdoblje

Pakleno razdoblje počinje danas, 11. travnja, prvom utakmicom četvrtfinala Kupa, a nastavlja se gostovanjem u Bajnoj Luci idućega vikenda…

Kako je riječ o iznimno zahtjevnom razdoblju, pokazuje podatak da će se skauti u intervalu od samo 18 dana čak tri puta ogledati sa Zrinjskim, od kojeg su izgubili dvije zadnje utakmice.

- Pred nama je zahtjevan niz utakmica - Zrinjski (Kup) u Mostaru, pa Borac u Banjoj Luci, zatim u srijedu Maglaj u Ljubuškom, pa Zrinjski (prvenstvo) u gostima, potom uzvratna kup-utakmica protiv Zrinjskog u Ljubuškom, pa Vogošća… U dva i pol tjedna praktično rasplest će se cijelo prvenstvo. Spremni smo, na raspolaganju su svi igrači, osim Šarca i Jarka koji do kraja sezone neće biti u pogonu. Oporavio se i Rodin, pa očekujemo i njegov puni doprinos - objašnjava Silvio Ivandija, trener Izviđača, situaciju u ekipi uoči odlučujućeg razdoblja pa razlaže:

- Cijeli prvi dio sezone igrali smo bez Šarca, a kada je u pripremnom razdoblju dao do znanja što nam znači, tri gruba prekršaja igrača Bosne u Visokom ostavila su nas bez njegove pomoći. No, što je, tu je, prošli tjedan radili smo maksimalno, po tri treninga dnevno, za vikend smo malo predahnuli, analizirali igru Zrinjskoga, gledali naše pogreške. Idemo na megdan protivniku koji nas je u zadnje dvije utakmice pobijedio. Cilj nam je ova dva i pol tjedna odigrati maksimalno, riješiti prvenstvo i plasirati se u završnicu Kupa.

Svaka od predstojećih utakmica je značajna, ipak, po vašem mišljenju, koje su glavne na rasporedu vaše momčadi?

- Nama će odlučujuće utakmice biti protiv Borca u Banjoj Luci i Zrinjskoga u Mostaru. Sve su utakmice značajne, ali na te dvije ćemo se potpuno fokusirati. Raspored je takav da će u kratkom razdoblju, bez predaha, vodeći kvartet igrati utakmice u Kupu i prvenstvu, vidjet će se dobro tko što i koliko može, od igrača i klubova.

Stresno razdoblje

- Jeste li zadovoljni dosadašnjim učinkom ekipe?

- Manje-više možemo biti zadovoljni. Jedini kiks je poraz od Zrinjskoga doma, da nije bilo toga, bilo bi lakše, ali kako nama, i drugima se može isto dogoditi. Bez obzira na “gust” raspored i jake protivnike, vjerujem u ekipu, vjerujem u naš rad, a kada se vjeruje u ono što ste radili, možete puno i očekivati - zaključuje stanje u ekipi očito zadovoljni trener Ivandija. Uglavnom, pred Izviđačem i navijačima je stresno razdoblje, nakon ne baš ugodnih prošlogodišnjih iskustava, oprez je nužan.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije