HŽRK Grude Autoherc

Proslaviti obranu naslova 22. uzastopnom pobjedom Uz prvenstvo, priželjkuje se osvajanje i Kupa BiH

15.05.2016.
u 08:00

Na susret u dvorani Srednje škole protiv Bihaća u 17 sati uz prijenos na City TV, Gruđanke pozivaju vjerne navijače

Danas u 22. kolu ženske rukometne Premijer lige HŽRK Grude Autoherc igraju posljednji susret aktualnog prvenstva BiH. Umjesto u dvorani Bili brig, gdje inače igraju utakmice, Gruđanke će svoje gošće, rukometašice ŽRK Bihać ugostiti u dvorani Srednje škole. Naime, meteorolozi su najavili oborine, a “šupljikavi” krov dvorane Bili brig i dalje prokišnjava.

Davno osiguran naslov

Gruđanke su davno, još u 17. kolu osigurale, bolje reći obranile prošlogodišnji naslov prvaka, ali za njih današnja utakmica ne predstavlja obični revijalni nastup. Jer, igračice trenerice Zlate Zubac žele završiti prvenstvo i oprostiti se od navijača 22. pobjedom, što bi značilo stopostotni pobjednički niz u aktualnoj sezoni, te vezano za prethodno prvenstvo, Gruđankama bi pobjeda protiv Bihaća bila 37. uzastopna. Ali, i gošće iz Bihaća imaju svoju računicu. One bi pobjedom izborile četvrto mjesto na ljestvici, što bi ih “lansiralo” u Europu, pa će pokušati prirediti iznenađenje.

Nemoguća misija

Za njih će to biti gotovo neizvediva misija, jer Grude Autoherc svladale su ih i jesenas u Bihaću (29:24).

Kod Gruđanki pristup nikada nije na način “lako ćemo”, pa se očekuje da bodovi ostanu u Grudama. Recimo da će susret u izravnom prijenosu City TV (jedan od medijskih pokrovitelja HŽRK Grude Autoherc) moći pratiti ljubitelji rukometa diljem Bosne i Hercegovine.

U programu proslave osvajanja drugog uzastopnog naslova rukometnih prvakinja Bosne i Hercegovine sudjelovat će i najmlađe rukometašice iz klupske Škole rukometa iz Gruda, te susjednih mjesta, kao i atraktivne Grudske mažoretkinje.

Po završetku utakmice bit će upriličena svečana dodjela pehara za osvojeni naslov državnih prvakinja za 2016. godinu ekipi HŽRK Grude Autoherc. Iz uprave kluba pozivaju svoje navijače i druge prijatelje sporta da dođu na utakmicu i proslave ovaj povijesni sportski uspjeh.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije