Perišićev prijatelj iz bolnice: Osjeća se jako dobro, uvjeren je da će se vratiti za 6-7 mjeseci

ivan perišić
Privatna arhiva
27.09.2023.
u 16:50

Ivan Perišić podijelio je nekoliko fotografija iz bolničke postelje. Nakon operacije koljena, koju je obavio dr. Christian Fink u Innsbrucku, Ivan se osjeća jako dobro i sve ide po planu. Prenio je to za 24sata.hr Ivanov dugogodišnji prijatelj, fizioterapeut s kojim već dugi niz godina uspješno surađuje, Ivan Porobija.  

 

Foto: Privatna arhiva

 

- Ovo je top klinika, jedna od najboljih na svijetu za ovakvu vrstu ozljeda, ovdje su operirani brojni svjetski poznati sportaši kao što su Leroy Sane, Franck Ribery... Ivan je zadovoljan kako je sve prošlo, optimističan je i za par dana kreće s rehabilitacijom. Uvjeren je da će se vratiti nogometu u predviđenom roku od šest do sedam mjeseci – kazao nam je Porobija, a kako je on jedan od vodećih hrvatskih stručnjaka za pitanje rehabilitacije ovakvih ozljeda, upitali smo ga i za njegovo profesionalno mišljenje:

- Ozljede koljena su na žalost svakodnevica u nogometnom svijetu i često se s njima susrećem, ali svaki slučaj je poseban i treba mu tako i pristupiti. Treba kvalitetno planirati i odraditi proces rehabilitacije, a što se tiče konkretnog slučaja, Ivanovo tjelesno stanje i muskulatura su u izvanrednom stanju i to je njegova velika prednost, to nam daje za pravo da budemo optimistični oko njegovog povratka nogometu. Nema razloga da sve ne prođe u redu – kazao nam je Porobija, koji je Perišića posjetio u bolničkoj sobi i poklonio mu dres austrijskog LASK-a, u kojem trenutno radi, s porukom podrške "Idemo Ivane".

 

Foto: Instagram

 

Obzirom da su obojica iz Omiša te da su obojica "ludi" za Hajdukom, upitali smo Porobiju i zbog čega mu nije poklonio dres Hajduka s natpisom "Ivane vrime je"....  

- Sada je maksimalni fokus na rehabilitaciji, a svi koji me poznaju dobro znaju što ja mislim o toj temi, a dobro to zna i Ivan – nasmijao se Porobija, a na pitanje možemo li se obojici uskoro nadati na Poljudu, obzirom da obojici istječu ugovori na kraju ove sezone, diplomatski je odgovorio:  

- Ne bi bilo u redu da ja otkrivam takve stvari, vjerujem da ćete sve znati na vrijeme...

Kako je operacija prošla u redu, dao je naznačiti i hrvatski reprezentativac koji je na društvenim mrežama objavio fotografije i dao do znanja da će dati sve od sebe da se što brže vrati. 

- Ne odustaje ovaj tek tako. Vidimo se, u nove pobjede - napisao je Perišić. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?