Odluka HDZ-a BiH

Ivo Pavković kandidat za gradonačelnika Širokog Brijega

28.04.2024.
u 17:12

Gradski odbor HDZ-a BiH Široki Brijeg jednoglasno je donio odluku prema kojoj će dosadašnji pomoćnik gradonačelnika za gospodarstvo i šef Odsjeka za gospodarstvo u Gradskoj upravi Ivo Pavković biti kandidat za gradonačelnika Širokog Brijega na ovogodišnjim lokalnim izborima, piše jabuka.tv.

Jednoglasnu podršku dobio je na 5. sjednici Gradskog odbora HDZ-a BiH Široki Brijeg kojoj su nazočila 32 od ukupno 37 članova aktualnog saziva. Ivo Pavković rođen je 1982. u Mostaru, oženjen je i otac troje djece. Osnovnu i srednju školu završio je u Širokom Brijegu te Ekonomski fakultet u Zagrebu, gdje je stekao zvanje diplomiranog ekonomista. Po završetku fakulteta šest godina radio je u privatnom sektoru, a posljednjih 11 godina zaposlen je u Gradskoj upravi Široki Brijeg.

Radeći na raznim pozicijama u Gradskoj upravi stekao je iskustvo u različitim poljima. Najviše vremena utrošio je radeći na pripremi, razvoju i provedbi projekata te traženju sredstava za provedbu sa županijske ili federalne razine. Uspješno je radio je na pripremi prijava za razne fondove Europske unije i provedbi projekata, najviše na programima prekogranične suradnje, kao što su Interreg IPA CBC Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora, Program IPA CBC Bosna i Hercegovina – Crna Gora, Program prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina, projektima u suradnji sa Svjetskom bankom, Europskom investicijskom bankom, USAID-om, UNDP-jem i brojnim drugim donatorima.

Bio je aktivni sudionik brojnih stručnih seminara, obuka i radionica. Dugogodišnji je član HDZ-a BiH. Bio je član Općinskog vijeća Širokog Brijega u sazivu od 2008. do 2012., a trenutačno je predsjednik Temeljnog ogranka HDZ-a BiH Trn i član Gradskog odbora HDZ-a BiH Široki Brijeg.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije