rafi otkaz

Perez: Otpustili smo Beniteza. Zidane, ti si novi trener Reala

Zinedine
04.01.2016.
u 17:24

Na Benitezovo mjesto dolazi jedan od najvećih igrača svih vremena. Zidane, ti si od ovog trenutka trener Reala, rekao je Perez na izvanrednoj "presici" u Madridu...

Rafa Benitez proveo je tek četiri nepuna dana u 2016. kao trener Reala. Florentino Prerez smijenio je Španjolca i na klupu postavio Zinedinea Zidanea, dosadašnjeg trenera mlade Realove momčadi, potvrdio je predsjednik kluba na "presici".

Turbulentno je bilo u Madridu tijekom dana. Španjolski mediji poslijepodne su objavili kako je Perez potjerao Beniteza. Real je triput pomicao vrijeme konferencije za medije i bilo je jasno da se sprema nešto veliko. Stiže i potvrda.

- Odlučili smo raskinuti ugovor s Rafom Benitezom - rekao je predsjednik Reala Florentino Perez na izvanrednoj konferenciji za novinare, nakon sastanka s upravom.

- Moram istaknuti kako je Benitez vrhunski profesionalac, ali uprava je odlučila o raskidu ugovora. Na njegovo mjesto dolazi jedan od najvećih igrača svih vremena. Zidane, ti si od ovog trenutka trener Reala - rekao je Perez.

- Ti bolje od ikoga znaš kako je teško voditi momčad poput Reala. Znaš koliko je teška i tvrda ova kluba. Ali za tebe ne postoji riječ "nemoguće" - obratio se Perez Zidaneu.

Real je pod Benitezovim vodstvom u velikim utakmicama slavio tek protiv Bilbaa na San Mamesu. Preostala dva boda osvojio je u dva remija s Altetico Madridom na Calderonu i Valencijom na Mestalli. Španjolcu nije išao u prilog ni odnos s najvećom zvijezdom Reala Cristianom Ronaldom, a nije tajna da se nisu slagali.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije