fanovi oduševljeni

Uskoro nikad prikazana verzija "Kuma" od 7,5 sati

kum
19.01.2016.
u 21:23

Mnogobrojne obožavatelje čuvene mafijaške sage Francisa Forda Coppole "Kum" obradovat će vijest da se film vraća u novoj, dosad nikada prikazanoj verziji u trajanju od sedam i pol sati.

Ova maratonska verzija filma uskoro će biti emitirana na američkoj mreži HBO, a riječ je o spoju dva prva nastavka kojima su pridodate scene odbačene prilikom konačne montaže. 

"Godfather Epic" je predstavljen kao "originalna verzija", najautentičnija i najbliža Coppolinoj zamisli bez retuširanja i rezova na kojima su svojevremeno inzistirali producenti. 

Inače, adaptacija istoimenog romana Marija Puza, trilogija "Kum", a posebno njena prva dva dijela, jedan je od stubova američke i svjetske povijesti kinematografije, prenosi B92.

Prvi film osvojio je tri Oskara - za najbolji film, scenarij i glumca, dok je drugi nagrađen sa čak šest trofeja, uključujući za najboljeg sporednog glumca Roberta de Nira. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije