BOLEST SE VRATILA:

Slavnom glumcu ostalo samo šest mjeseci života?

Michael douglas
Press Association/Pixsell
12.03.2016.
u 20:09

Michaelu Douglasu navodno se vratila zloćudna bolest za koju je mislio da ju je uspješno pobijedio.

Michaelu Douglasu navodno se vratila zloćudna bolest za koju je mislio da ju je uspješno pobijedio.

Glumac Michael Douglas vodi borbu za goli život, nakon što mu se vratio rak grla koji je mislio da je izliječio 2011. godine, piše RadarOnline.

Douglas je 2010. godine bio na operaciji, a sljedeće su godine glumac i njegova 46-godišnja supruga Catherine Zeta-Jones objavili su kako je Michael ozdravio.

No, zloćudna bolest se vratila, pišu američki mediji.

Izvor blizak glumcu ispričao je da je glumac sa suzama u očima došao u svoju kuću na Bahame i da ga muči što će tu boraviti poslednji put, prenosi Net.hr

S njim je i odvjetnik koji će legendarnom 71-godišnjiaku pomoći sastaviti oporuku.

“Michaelove oči napunile su se suzama kada je ponovno posjetio raj u kojem su bili njegovi preci”, rekao je izvor za RadarOnline.

“Tužno je pogledao u vodu, znajući da možda više nikad neće vidjeti mjesto na kojem želi da bude prosut njegov pepeo”, kaže izvor.

Michael Douglas najpoznatiji je po ulogama u filmovima Wall Street, Lov na zeleni dijamant, Pad, Dragulj s Nila, Kobna privlačnost i mnogim drugima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije