IMA 22 GODINE

Zrinka Ćorić je nova Miss Universe Hrvatske, pogledajte kako je izgledao spektakl u Esplanadi!

Miss Universe Hrvatske
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/6
07.05.2024.
u 08:28

Zrinka je ponosna što se napokon ostvarila kao osoba kroz iskustva koja je imala do sada jer je, unatoč rizicima, uvijek pokušala slušati sebe te na taj način učiti nositi se usponima i padovima koji su je doveli do većeg samopouzdanja

U Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu izabrana je 28.Miss Universe Hrvatske. Ona se zove Zrinka Ćorić, ima 22 godine i dolazi iz Dubrovnika. Završila je Srednju medicinsku školu, a od stranih jezika govori Engleski. 

Zrinka je ponosna što se napokon ostvarila kao osoba kroz iskustva koja je imala do sada jer je, unatoč rizicima, uvijek pokušala slušati sebe te na taj način učiti nositi se usponima i padovima koji su je doveli do većeg samopouzdanja. Kroz modu i fotografiju Zrinka pronalazi inspiraciju za sve, a u slobodno vrijeme bavi se fitness treningom, čitanjem knjiga moderne psihologije, a putovanja joj daju osjećaj slobode i stvaraju uvijek nove uspomene. Često se uključuje u razne humanitarne akcije gdje pomaže djeci, odraslima te brizi za okoliš. Kao Miss Universe Hrvatske zalagala bi se za podizanje svijesti i brige o mentalnom zdravlju i smanjenju stigme povezane s tim problemom te za osnaživanje žena i djevojaka i poticanje u ostvarenju njihovog punog potencijala, liderstva, obrazovanja, rada na samopouzdanju.

 

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

 

Inače, u finalu izbora nastupilo je trinaest djevojaka iz cijele Hrvatske koje su put do titule i mandata te blistave krune Zlatarne Dodić započele u Dubrovniku u Royal resortu. U hotelu Esplanada na preliminarnom natjecanju dan prije samog finala imale su priliku predstaviti najbolje od sebe. Prednatjecanje za plasman u Top10 uključivalo je desetominutni intervju sa članovima žirija i natjecanje u kupaćim kostimima.

“Ove lijepe i pametne djevojke imale su za cilj pobjedu i borbu za svjetski krunu vrijednu gotovo šest milijuna dolara, a svaka od njih kontinuirano radi na projektima koje imaju društveni značaj i utječu na mladež što i jest misija same platforme Miss Universe.  Sve finalistice pravi su primjer da ljepota i pamet itekako idu zajedno i mogu biti uzor drugima'', izjavila je Ivana Delač, koja je i sama nekad nosila ovu prestižnu titulu. Miss Universe odavno nije izbor samo za najljepšu djevojku. Miss Universe postoji kako bi se zagovarala pozitivna budućnost vođena ženama s hrabrošću i inspiracijom da pomaknu granice mogućeg. 

 

Miss Universe Hrvatske
1/6

 

Zrinka Ćorić, Sofya Kotava, Marta Leković, Claudia Mihoković i Lana Vuković plasirale su se u Top5 i na taj način stekle priliku odgovarati na pitanja žirija i pokazati svoju elokventnost u najzahtjevnijem dijelu natjecanja.  Titulu Miss simpatičnosti dodijelile su djevojke među sobom pa je pobjednicom proglašena je Lana Vuković.

Na kraju spektakularne večeri 4.pratiljom proglasena je Sofya Kotava, 3.pratiljom Claudia Mihoković, 2.pratiljom Lana Vuković, a 1.pratiljom Marta Leković. Pošlogodišnja pobjednica Andrea Erjavec okrunila je svoju nasljednicu, 28.po redu Miss Universe Hrvatske, koja je kao glavnu nagradu dobila četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta u vrijednosti do 20.000 Eura i koja će u studenom otputovati na 73.Miss Universe u Meksiko.

U glazbenom dijelu programa nastupili su pobjednik The Voicea Martin Kosovec,  kantautorica Kim Verson i hrvatska operna diva s bečkom adresom, Marija Vidović dok su program vodili Jelena Glišić i Davor Garić.  U publici su sjedile i nekadašnje missice Ivana Mišura, Natalija Prica, Ivana Delač,  Mia Pojatina , Arijana Podgajski, Lana Obad i Barbara Filipović

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije