ponosna

Simona pokazuje trbuščić: Ovo je naš dar od Boga, plod ljubavi

simona
Foto: Facebook
1/2
11.01.2017.
u 21:44

Poduzetnik Stanislav i Simona vjenčali su se u svibnju u Zagrebu. Nakon toga par se preselio u Linz gdje živi sa Simoninom kćerkom Gabrijelom. Prije dva mjeseca Simona je objavila da je trudna

Čini se da je ljubav Simone Mijoković (32) i Stanislava (50) svakim danom sve veća. Svom voljenom suprugu obratila se putem društvenih mreža, posvetila mu dirljivu objavu i pokazala trudnički trbuščić.

- Uvijek sam osjećala da negdje postojiš i da ćeš doći, ostati uz mene. Sada plovimo na našoj lađi života kroz život. Ne bojimo se ni burnih valova jer znamo da naš kormilar je Isus i On tvori naše mirno more. Radosni smo i čekamo našu prvu bebicu, naš dar od Boga, naš plod ljubavi - stoji na Simoninom Facebooku, piše 24sata.hr. 

Simona i Mijoković su se nakon vjenčanja u svibnju u Zagrebu preselili u Linz gdje on radi u tvrtki koja se bavi prodajom, servisom i čišćenjem automobila. S njima je u Austriji i njezina kći Gabrijela (10), koju Simona ima iz braka s Antom Gotovcem (46). Simona je trudnoću potvrdila u studenome.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije