kako je vratila liniju

Nina Badrić skinula je 20 kila: Prestala je jesti jednu namirnicu i preporodila se

Nina Badrić
Foto: Pixsell/Instagram
1/3
27.10.2022.
u 11:24

Nina je prije dijete imala 83 kilograma, a sada ima 63. Iz prehrane je izbacila meso, a uz svaki obrok jede salatu. Za doručak najčešće jede zobene pahuljice, a za večeru juhu od brokule

Pjevačica Nina Badrić u srpnju je proslavila 50. rođendan, a moramo priznati kako nikad nije bolje izgledala. Izgubila je pozamašan broj kilograma pe se nikad vitkijom linijom neprestano i hvali. Nina je odlučila izbaciti meso iz prehrane te je tako smršavjela 20 kilograma.

Nina je inače veliki gurman te je često govorila kako voli jesti specijalitete od govedine, svinjetine i piletine, ali kada je shvatila da joj to što voli te namirnice neće baš pomoći u gubitku kilograma odlučila se na drastične promjene, a za to ju je inspirirao Novak Đoković. 

- Od kada se ovako hranim, moje tijelo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milijun puta više u odnosu na sve prijašnje godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe. Pratila sam dugo način prehrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla. Moja snaga se ustostručila. I duh i tijelo. Osjećam se odlično, poletno, bistro, snažno - objasnila je na društvenim mrežama, prenosi 24sata.hr.

Prije nego je odlučila krenuti s tim imala je 83 kilograma, sada ima 63. 

Kada je prešla na tu dijetu pjevačica se 'preporodila'.

- Prestala sam jesti meso i dogodile su se velike promjene u organizmu. Konačno sam zadovoljna kilažom i puno se bolje osjećam. Ranije bih, kada bih pojela komad mesa, obavezno dva sata odspavala jer sam bila umorna. A sad sam mirna, mila i vesela. Čak mi je maserka rekla da mi je bolji tonus kože. Baš sam zadovoljna - rekla je Nina priznavši kako joj je bilo teško na početku.

- Kada sam poslije nekoliko dana shvatila da se osjećam zdravo i da imam puno više energije, potreba i želja za mesom su nestale - dodala je.

Osim mesa, iz prehrane je izbacila i gazirana pića, a tjesteninu je kako kaže, svela na minimum. Ne jede ni slatkiše, a kada joj dođe želja za tim, pojede samo dvije do tri kockice tamne čokolade. Na njenom meniju sada su se našle zdrave namirnice.

- Povrće jedem neograničeno. Salate su obavezne uz svaki moj obrok jer su odličan antioksidans. Jedem voće svaki dan, ali umjereno. Jedem i juhe od povrća. One mi odgovaraju jer me zasite - objasnila je jednom prilikom u showu kod Dalibora Petka.

U većini slučajeva za doručak jede zobene pahuljice, za ručak grašak i šopsku salatu, a za večeru juhu od brokule.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije