AMERIČKA GLUMICA

Megan Fox komentirala fotografiju bivšeg muža s novom partnericom: Fanovi zbunjeni

Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
11.07.2021.
u 22:59

"Prošlo je zaista puno vremena otkad sam bio s nekim s kime uistinu mogu dijeliti život", napisao je glumac u opisu fotografije sa sadašnjom djevojkom, a bivša supruga mu je komentirala da je zahvalna na njoj.

Bivši suprug glumice Megan Fox (35), glumac Brian Austin Green (47) na svojem je Instagram profilu podijelio fotografiju na kojoj se nalazi sa svojom novom ljubavi. U opisu je istaknuo svoje osjećaje na što njegova bivša supruga nije mogla ne reagirati. "Prošlo je zaista puno vremena otkad sam bio s nekim s kime uistinu mogu dijeliti život", napisao je glumac koji je u vezi s plesačicom Sharnom Burgess. Fox je brzo reagirala u komentarima. "Zahvalna sam na Sharni", napisala je te dodala emotikon srca u ljubičastoj boji. Burgess je također komentirala fotografiju, a glumcu je poručila da ni ona ne može zamisliti život bez njega.

Foto: Instagram

Komentari pubike ostali su podijeljeni. Tako neki misle da je lijepo što se bivši supružnici podržavaju, a drugi misle da je Green htio ocrniti Fox što mu, zbog njezinog snalažljivog poteza, nije pošlo za rukom.

Naime, bivši supružnici su bili u braku 10 godina, a brak je završio nakon što je Fox ostavila Greena. On to nije najbolje prihvatio, pa je mnoge prljave detalje njihovog odnosa pustio u javnost. Objavljivao je i fotografije njihovo troje djece na društvenim mrežama, što je bilo potpuno drugačije od njezinog stava i javno mu je prigovorila za to.

Dodajmo još i da je i Fox krenula dalje te da je trenutno u vezi s reperom Machine Gun Kellyjem (31). Ovaj se par spetljao dok je ona još bila u braku, tijekom suradnje na zajedničkom projektu prošle godine.

"Iste minute kad smo se našli u prostoriji postojala je ta neka neopisiva kemija. Umjesto srodne duše, ovo je bio blizanački plamen, a to je spiritualni koncept povezanosti dvaju duša. Dakle mi smo zapravo dvije polovine iste duše. To sam mu rekla čim sam to osjetila", opisala je glumica u jednom intervjuu taj trenutak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije