TAJANSTVENI PAR

Marin Čilić i supruga obilježili važan događaj: 'Slavimo nevjerojatan život koji smo zajedno izgradili'

Marin Čilić i Kristina Milković Čilić
Instagram
29.04.2024.
u 21:47

Najbolji hrvatski tenisač i njegova supruga Kristina Milković Čilić ovog vikenda u obiteljskoj atmosferi proslavili su šestu godišnjicu braka. Sportaš je lijepe trenutke odlučio podijeliti na društvenim mrežama.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić (35) i njegova supruga Kristina Milković Čilić sudbonosno 'da' izgovorili su 2018. godine, a tajanstveni par je ovog vikenda u obiteljskoj atmosferi proslavio šestu godišnjicu braka. Sportaš je lijepe trenutke odlučio podijeliti na društvenim mrežama. 

Bivši treći najbolji tenisač svijeta na svojem Instagram profilu, na kojem ga prati više od 200 tisuća obožavatelja, objavio je fotografiju sebe i prelijepe Kristine dok zagrljeni stoje ispred slavljeničke slastice. Romantične kadrove upotpunio je opisom: - Slavimo šest godina od vjenčanja i nevjerojatan život koji smo zajedno izgradili - napisao je Marin uz sliku koja je u kratkom periodu prikupila nekoliko tisuća lajkova. 

 

 

U komentarima su se javili razdragani fanovi: - "Sretna vam godišnjica braka! Želimo vam još bezbroj predivnih trenutaka i uspomena koje ćete zajedno stvarati", "Još minimalno 50 godina skupa", "Divno! Samo tako zajedno dalje!", "Čestitam i sretno. Sjećam se vašeg divnog vjenčanja u Cavtatu" - samo su neke od poruka podrške za supružnike Čilić.

Marin i Kristina upoznali su se 2008. godine u Dubrovniku, gdje je Kristina, koja se tada bavila manekenstvom, radila kao hostesa na Davis Cupu. Bila je to ljubav na prvi pogled pa su se ubrzo odučili na zajednički život. Koliko mu današnja supruga znači Marin je pokazao nakon osvajanja svog prvog ATP naslova u Baselu, kad je izjavio kako mu Kristina donosi sreću.

Bračne zavjete razmijenili su u crkvi sv. Nikole u Cavtatu, inače rodnom mjestu mladenke, a pir su organizirali u Revelinu, jednoj od četiri tvrđave u sklopu dubrovačkih zidina. Kristina se udala odjevena u jednostavno krojenu vjenčanicu spuštenih ramena, dok je Marin odabrao klasično tamno odijelo s bijelom košuljom i crnom mašnicom.

Zajedno imaju i dvojicu sinova, Balda i Vitu. Podsjetimo, predivna supruga Marina Čilića prošle je godine otkrila kakav je tenisač kao roditelj te kako obitelj provodi vrijeme na učestalim putovanjima: - Na putovanjima mlađi sin Vito spava sa mnom u sobi, a stariji s Marinom i tako se selimo iz države u državu, iz hotela u hotel. Još nemamo viziju gdje ćemo živjeti kada Marin završi karijeru, važno je samo da smo na okupu.

Marin je jako angažiran oko djece, radi sve što i ja. Uživam dok ga gledam s djecom, kako se igra i razgovara s njima. Jako sam ponosna na njega, zaista se trudi biti najbolji tata, znam da mu nije lako. U pauzama od treninga čita literaturu o roditeljstvu. Kako među Baldom i Vitom nije velika razlika, sve vole raditi skupa, a kada se ujutro probude, obvezno se prvo zagrle i poljube - rekla je Dubrovkinja u intervjuu za Gloriju

U srpnju je Kristina bila dosta angažirana oko trećeg izdanje humanitarno-sportskog projekta Gem Set Hrvatska u organizaciji Zaklade Marin Čilić koje se održao u Zadru 16. i 17. srpnja. - Dosta je teško, tenis je dosta specifičan sport jer njihova sezona traje jako dugo, u biti cijelu godinu, imaju odmor tek krajem godine kojeg opet koriste uglavnom za pripreme, ali opet je druga specifičnost i teškoća kad imate obitelj.

On nastupa u cijelom svijetu, nema neku bazu nego je praktički po cijelom svijetu. Ja sam sretna što su prošle godine djeca bila zdrava i dobro tako da smo s njim dosta putovali, njemu je lakše kad smo uz njega na turnirima, a nama je dobro da malo promijenimo okruženje. Nije lako, ali treba izvući najbolje iz toga, sreća u nesreći je da ta karijera ne traje toliko dugo pa se za sve ima vremena - rekla je Kristina ove godine u intervju za Story.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije