Duo2cellos

Luka Šulić i Stjepan Hauser snimili spot u najmanjem gradu na svijetu

Duo2cellos
03.09.2011.
u 09:00

Hauser i Šulić oduševljeni su Humom jer je svojom “manjinom” jedinstven kao što je i njihova glazba, a u spotu se osim njih dvojice na praznim ulicama pojavljuje samo lijepa djevojka Mija.

Ultrapopularni violončelisti Stjepan Hauser i Luka Šulić udruženi u duo 2Cellos nemaju ni sata slobodnog vremena. Doduše, uzeli su si nekoliko slobodnih dana ljetos za odmor, ali posljednjih osam mjeseci žive sto na sat.

Tako su uza sve koncerte koje odrađuju, prije odlaska u Ameriku i 3. rujna, kad kreću na svjetsku turneju s Eltonom Johnom, ovaj tjedan uspjeli snimiti i novi spot za obradu pjesme “Where the Streets Have No Name” grupe U2. Za lokaciju snimanja izabrali su najmanji grad na svijetu – istarski Hum. Režiju spota potpisuje Kristijan Burlović iz MedVid produkcije i sve je snimljeno u jednom kadru.

Hauser i Šulić oduševljeni su Humom jer je svojom “manjinom” jedinstven kao što je i njihova glazba, a u spotu se osim njih dvojice na praznim ulicama pojavljuje samo lijepa djevojka Mija. Da bi sve bilo autohtono hrvatsko i istarsko, i Mija je odjevena u haljinu istarske dizajnerice Antonele Gregorović.

Spot će zacijelo uskoro osvanuti na YouTubeu i privući milijune obožavatelja. Podsjetimo se, upravo tako dvojac je i postao popularan kada je njihovu obradu pjesme Michaela Jacksona “Smooth Criminal” vidjelo više od pet milijuna ljudi. Vrata svjetske slave su im otvorena, a oni to shvaćaju jako ozbiljno.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije