BRAKORAZVODNA PARNICA

Ella Dvornik nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak': Oboje podijelili dojmove

Ella Dvornik pred sudom
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
1/3
23.04.2024.
u 21:55

Ella Dvornik na društvenoj mreži Instagram podijelila je dojmove s brakorazvodne parnice, a i našalila se. Charles Pearce je također objavio fotku na istoj mreži

Hrvatska influencerica Ella Dvornik i Britanac Charles Pearce danas su ponovno bili na Općinskom sudu u Puli, a kao i ranije oboje su došli u pratnji svojih odvjetnika. Influencerica je nakon današnjeg ročišta pronašla način da iz razvoda, koji rješavaju na sudu izdvoji detalj i time nasmije svoje pratitelje na društvenoj mreži Instagram. 

Uz fotografiju na kojoj njezin odvjetnik pod rukom nosi podeblji snop dokumentacije napisala je 'Balenciaga torba'. Ispod fotki dodala je kako njezin odvjetnik nosi najskuplju torbicu. Mnogi su primijetili da se šali, pa su se i oni nastavili šaliti u komentarima. 'Slažem se, jedna je to od najskupljih torbica', 'Ovo je skuplje od bilo koje torbice', pisali su neki u komentarima.

Dok je Ella današnji dan 'okrenula' na šalu, njezin uskoro bivši suprug, Charles Pearce je na svom Instagramu profilu podijelio fotku sa svojom odvjetnicom. - Ne s bilo kojom odvjetnicom, već mojoj zvijezdom - napisao je Charles i dodao tri emotikona srca. 

Podsjetimo, domaća influencerica i glazbenica Ella Dvornik nedavno je javnosti obznanila kako je ljubavi i braku s 14 godina starijim Charlesom Pearceom došao kraj. Par je živio u Balama u Istri s dvije kćeri, šest godina starom Balie Dee i tri godine mlađom Lumi Wren. Njihova ljubavna priča započela je kad je 22-godišnja Ella upoznala Charlesa u Londonu, a vjenčali su se na Valentinovo 2019. u Las Vegasu nakon pet godina ljubavi i tri godine zaruka. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije