samozatajan lik

Simpsoni “ubili” lika koji se 35 godina redovno pojavljivao u seriji

24.04.2024.
u 07:38

"Simpsoni" su u novoj epizodi emitiranoj proteklog vikenda "ubili" Larryja Barsku mušicu. Redovni gost u Moeovoj gostionici umro je u kafiću čiji je redovan gost bio još od prvih epizoda serije 1989. godine.

Homer, Moe, Lenny i Carl u posljednjoj emitiranoj epizodi o luckastoj obitelji iz Springfielda prisustvovali su Larryjevom pogrebu gdje shvaćaju da su znali vrlo malo o njemu s obzirom na broj godina koliko su se poznavali, prenosi NME.

Homer se stoga pita jesu li oni možda užasni ljudi. Larryjeva majka je u govoru na pogrebu spomenula upravo redovne goste omiljenog springfieldskog kafića, prenose mediji.

“Moj Lawrence je uvijek pričao o svojim najboljim prijateljima, momcima iz Moeove gostionice”, rekla je nakon čega ih je ohrabrila da priđu i kažu nekoliko riječi o njemu.

Premda je bio samozatajan lik koji nije ključan za glavne točke zapleta serije, Larry se redovno pojavljivao kod Moea od prvih epizoda 1989. godine.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije