ŠABAN ŠAULIĆ:

Htjeli su me ubiti u Beču, izboli su me po leđima

ŠABAN ŠAULIĆ
05.10.2016.
u 13:51

Popularni sprski pjevač je na televiziji Pink otkrio da je tijekom boravka u Beču preživio pokušaj ubojstva. Liječnici su ga, kaže, jedva zakrpali, prenosi Net.hr

Folk-pjevač Šaban Šaulić je u emisiji Ami G Show srpske televizije Pink govorio o svojoj mladosti, vremenima kada je bio poznat kao ‘kralj narodne glazbe’.

Prisjetio se i stravične noći koja se dogodila u Beču, a u kojoj je Šaulić jedva preživio.

“Izboli su me nožem u haustoru. Ja sam ušao iz hodnika koji ima svjetlo. Povuče me ruka jedna u mrak, osjetio sam nož u leđima. Gledao sam kako da pobjegnem, jer sam bio sportaš. Počeli su me bosti u leđa. Sreća pa nisu u živac pogodili. Samo sam vidio taj stari ulaz. Ništa više. Kao slijepa kokoš”, ispričao je pjevač te ostavio šokiranog voditelja bez riječi.

Šaban je ispričao kako je zatim vidio dvojicu muškaracam, od kojih ga je jedan udario bokserom. Bojao se da će napadači primijetiti kako ‘nisu završili posao’.

“Htjeli su me ubiti. Prešao sam sedamdeset pet stepenica i ušao u sobu. Počeo sam skidati težak kaput, a sako još teži od krvi. Nazvao sam prijateljicu i rekao joj što se dogodilo. Rekao sam joj da može neću preživjeti dok dođe policija”, rekao je Šaulić.

Ispričao je da je ubrzo došla hitna pomoć i odvela ga u bolnicu gdje su ga liječnici ‘zakrpali’. Sutradan je s prijateljima otputovao natrag u Beograd.

Pjevač nije otkrio kada se to točno dogodilo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije