nakon izvođenja predstave

Bojana Gregorić Vejzović završila na Hitnoj: Otkrila što se dogodilo

Instagram
06.05.2022.
u 19:35

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (50) završila je na Hitnoj nakon izvođenja predstave ''Hotel Zagorje'' u četvrtak na Međunarodnom festivalu Malih scena.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (50) završila je na Hitnoj nakon izvođenja predstave ''Hotel Zagorje'' u četvrtak na Međunarodnom festivalu Malih scena.

Naime, zbog pojačanog zvučnog efekta ratnih zbivanja u Vukovaru u nekim scenama glumice moraju trčati ispod montažnog gledišta i lupati po konstrukciji, a zbog neosvijetljenog prostora glumica je povrijedila glavu te je hitno bila prevezena u KBC Rijeka.

-Pet šavova za Muhamed Alija je ništa…dobro sam- kratko je komentirala glumica za portal Teklić.

Inače, glumicu trenutno imamo priliku gledati u showu Nove TV ''Ples sa zvijezdama'' gdje nastupa sa svojim mentorom Gordanom Voglešom, a ovog vikenda show je u znaku Eurovizije pa će tako natjecatelji plesati uz legendarne glazbene hitove.

U novoj epizodi parovi će se naći u u plesnom maratonu te će svi istovremeno plesati latino plesovi, a kada krene glazba morat će prepoznati o koje se plesnom stilu radi. Radi se o svojevrsnom testu u kojem će pokazati jesu li svladali latinoameričke plesove te koliko su spremni improvizirati s obzirom na glazbenu podlogu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije