Liga MZ Posušje

Meljakuša i Rakitno večeras u borbi za titulu pobjednika

Posušje
09.08.2012.
u 11:47

Meljakuša je izbacila Vir, a Rakitno Durmišušu

Meljakuša i Rakitno će se sastati u finalu MZ u Posušju. Meljakušani su nanijeli težak poraz Viru, dok je Rakitno slavilo nad Durmišušom nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca. Ždrijeb je odlučio da polufinale otvore Vir i Meljakuša. Bila je to još jedna tipična utakmica za Meljakušu, s presingom od 1. minute.

Žestok ritam

 U 5. minuti Meljakuša je preko Luke Lučića povela. Vir dolazi do izjednačenja iz prvog udarca na gol, a strijelac je bio Stipić. Meljakuša u drugom dijelu povećava ritam, koji Vir više nije mogao pratiti. Za novo vodstvo Meljakuše pobrinuli su se Polić i ponovo Luka Lučić. Uslijedila su dva zgoditka Penave, najboljeg strijelca turnira. Kada je već utakmica bila riješena, Meljakuša odigrava odličnu akciju, koju završava Denis Miličević. Pobjedom od 5:1, branitelj naslova demonstrira moć i kvalitetu te se time automatski stavlja u nimalo zahvalnu ulogu favorita u finalu. Drugi polufinalni meč bio je ravnopravniji, a sastale su se dvije iskusne ekipe, Durmišuša i Rakitno. Počelo je vrlo oprezno i sporo, a tribine je probudio pogodak igrača Durmišuše, Čuture.

 Uzbudljiva igra

 Nastavak je pružio bolju igru, a Rakitno brzo dolazi do izjednačenja preko Mihalja. Isti igrač solo akcijom dovodi Rakitno u vodstvo. Očit je u tim trenutcima bio pad Durmišuše, a iz ponora ih je izvadio Jurišić, koji jednim potezom izbacuje obranu Rakitna i vraća stvari na početak. Obje ekipe su htjele izbjeći šesterce pa su krenule na sve ili ništa, ali im u jeku napada postaje jasno kako mogu puno toga izgubiti. Poslije 2:2 u regularnom dijelu prilaze izvođenju šesteraca. Nakon neodlučenog rezultata u prvoj seriji, Barišić odnosi pobjedu za Rakitno u raspucavanju (6:5).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije