mostar

Veliki humanitarni koncert 'Večernji zvon' održan u Kosači

Večernji zvon
Foto: Stojan Lasić
1/9
29.10.2016.
u 08:37

Večernji zvon, veliki humanitarni koncert Tamburaškog orkestra Misericordia iz Šurmanaca iz međugorske župe, održan je u petak u velikoj dvorani Hrvatskoga doma Herceg Stjepan Kosača u Mostaru. Uz mlade tamburaše, na koncertu su nastupili solisti Monija Jarak, Karlo Milićević, Anđela Ljubić , Marija Čolak, Darija Ramljak, Krunoslav Dražić, klapa Signum i vokalni ansambl Laetitia, piše pogled.ba. 

Dirigent je bio Davor Markota, a voditeljica programa Sanja Pehar. Gošća koncerta bila je poznata hrvatska pjevačica Maja Blagdan, a sav prihod namijenjen je Humanitarnoj udruzi Marijine ruke iz Međugorja. 

U Marijine ruke u kratkom vremenu uključilo se više od 60 volontera, a Vvolonteri udruge do sada su obnovili mnoge kuće, uredili vrtove te posjećuju staračke domove i bolnice. Pomažu obiteljima s brojnom djecom, plaćaju račune za režije onima koji ih ne mogu podmiriti, bolesnicima bez primanja kupuju lijekove. Više od 200 korisnika svakoga mjeseca u udruzi Marijine ruke uzima pakete s hranom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije