14. MBRF

Večeras počinje trodnevni festival dobrog zvuka

13.07.2016.
u 08:00

Večeras počinje najstarija bosanskohercegovačka blues/rock smotra, 14. Mostar Blues & Rock Festival. Osim nastupa osam bendova, na Festivalu će biti predstavljena i knjiga “Iscjeljujuća moć bluesa”, novosadskog autora Tibora Nađa.

Od 13. do 15. srpnja vidjet ćemo koncerte bendova iz Austrije, Hrvatske, SAD-a, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Mostar Blues & Rock Festival će, uz ostalo, biti mjesto promocije albuma Zoran Čalić benda “U moru i plamenu”, vidjet ćemo američkog gitarskog virtuoza Popa Chubbyja i dvosatni nastup legendarne Yu grupe.

Mlade blues/rock snage predstavit će bh. Rock School Messengers i austrijska grupa Milk +. Svi koncerti i popratni događaji održat će se u prostorima Muzičkog centra Pavarotti.

Cilj ovoga festivala jest afirmiranje kulture u gradu Mostaru, koji je, nažalost, u posljednjim godinama sve više medijski eksponiran u lošem svjetlu negoli u duhu kulturnih projekata kao što je ovaj, a za koji je najzaslužniji nepresušni entuzijazam ekipe iz organizacije Mostar Blues & Rock Festivala, na čelu s direktorom Milijem Tirom.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?