SPKD Prosvjeta Mostar

Natječaj za treći Šantićev festival djece pjesnika

Šantićev festival
03.11.2015.
u 12:52

Povodom obilježavanja devedesete obljetnice smrti našeg velikog pjesnika Alekse Šantića, Srpsko prosvjetno i kulturno društvo (SPKD) Prosvjeta Mostar organizira treći Šantićev festival djece pjesnika koji će se održati 1. i 2. veljače 2016. godine. 

Na festivalu mogu sudjelovati učenici osnovnih škola iz sljedećih država: Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora i Makedonija.

Iz SPKD Prosvjeta Mostar pozivaju škole, nastavnike jezika, voditelje literarnih i recitatorskih sekcija da motiviraju svoje učenike za prijavu te pozivaju učenike da se prijave i pošalju svoje radove na natječaj.

"Nadamo se da će ovaj natječaj animirati mlade da se odazovu u što većem broju i pokažu svoj dar i ljubav prema pisanju poezije. Sve koji se odluče prijaviti na natječaj trebaju obvezati i ime našeg velikog pjesnika Alekse Šantića koji je slavu Mostara pronosio širom svijeta. U tom smislu svim učesnicima na natječaju želimo puno sreće i dobrodošlicu u magični poetski svijet", ističu iz SPKD Prosvjeta Mostar.

Kako bi se prijavili na natječaj, radove (najviše tri) treba dostaviti do 31. prosinca 2015. godine na adresu: SPKD Prosvjeta Mostar, Maršala Tita 178, 88000 Mostar, Bosna i Hercegovina ili putem e-maila: prosvjetamo@gmail.com. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?