domaćin u modernim plesovima

Mostar očekuje više od tisuću plesača iz zemlje i regije

moderni plesovi
10.03.2016.
u 11:47

Mostar će u subotu, 12. ožujka, biti domaćin natjecanju u modernim plesovima "ProDance Challenge" na kojem se očekuje oko 1200 plesača iz Bosne i Hercegovine i susjednih zemalja.

Organizator tog natjecanja je Plesni centar ProDance iz Mostara, a natjecanje će se održati u sportskoj dvorani na Bijelom Brijegu, s početkom u 9 sati.

"Ponosne smo na djecu našeg kluba, na njihovu predanost i njihove roditelje, bez kojih zaista ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Mislimo da je veliki uspjeh za nas šestu godinu za redom dovesti toliki broj djece u Mostar. Odgovornost i predanost radu je jako bitna u organizaciji ProDance Challengea, nadamo se da ćemo i ove godine opravdati očekivanja naših dragih gostiju", kazala je voditeljica Valerija Nikić, predstavnica Plesnog centra ProDance.

Svoje plesne vještine natjecatelji će pokazati u kategorijama plesova acrobatic/gimnastics, bachata, belly dance/oriental, break dance, character/ethnic/folk, cheerleaders, pom pom, classic ballet, disco dance, electric, fitness, zumba, freestyle, hip - hop, jazz dance, latin, latin show, mažoret, merengue, moderni balet, open, production, salsa, show dance, standard, standard show, street show, street dance, twirling, i to u svim starosnim kategorijama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?