osvježene ocjene

FIFA: Narasla ocjena Edinu Džeki

fifa
21.02.2017.
u 08:34

EA Sports objavio je osvježene ocjene za igrače talijanske Serie A u FIFA-i 17. Stotine igrača imat će osvježene ocjene u popularnom modu FIFA-e Ultimate Team u sklopu kampanje osvježivanja ocjena.

Najbolji igrač u Italiji po novim ocjenama je Gonzalo Higuain, napadač Juventusa koji je zabio 19 golova u 20 utakmica u Serie A, a tri je dodao u Ligi prvaka.

Kao rezultat, Argentinčeva ocjena je porasla sa 88 na 89, dok je njegovom suigraču Dybali ocjena isto povećana za jedan i sada iznosi 86.

Prvi strijelac Serie A Edin Džeko također će imati povećanu ocjenu i ona je sada 81, a najveći skok ima Roberto Gagliardini, čija je ocjena sa 61 skočila na čak 75, piše Goal.

U suportnom smjeru otišle su ocjene Milanovog napadača Carlosa Bacce i Napolijevog vratara Pepe Reina te nakon što su umanjene za jedan sada iznose 83.

"Ažurirane ocjene primjenjivat će se u novoj bazi koja se nalazi u paketima, dok će nekim odabranim igračima biti ažurirane automatski", stoji u priopćenju na stranicama EA-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije