Izbio je 'rat':

Ewan odbio doći u emisiju zbog izjava voditelja

hgjk
25.01.2017.
u 09:53

Glumac Ewan McGregor (45) odbio je doći u emisiju 'Dobro jutro, Britanija' kad je saznao da će je voditi Piers Morgan (51), prenosi 24sata.hr

- Ne želim ići nakon njegovih komentara o ‘Maršu žena’ - objasnio je Ewan.

Piers je rekao da muškarci trebaju prosvjedovati jer njegov rod kastriraju bijesne feministice. Na marš u Washingtonu izašlo je oko 200.000 žena. Razlog su bili Trumpove ponižavajuće izjave o ženama, muslimanima i Meksikancima. 

 

Was going on Good Morning Britain, didn't realise @piersmorgan was host. Won't go on with him after his comments about 

Morgan je na Twitteru reagirao na Ewanu izjavu. 

- Žao mi što to čujem, ali ti bi trebao biti dovoljno mudar da dozvoliš ljudima da imaju drugačije stavove. Ti si, ipak, samo glumac - napisao je Morgan koji se i u emisiji narugao glumcu te ga nazvao bahatim licemjerom. 

 

- Moramo se složiti sa stavovima glumaca jer su njihova mišljenja važnija od svih ostalih - rekao je Piers, koji je dugogodišnji prijatelj američkog predsjednika Donalda Trumpu.

Voditelj je zatim objavio niz tweetova u kojima vrijeđa glumca te snimku na kojoj McGregor priča o tome kako podržava Romana Polanskog, redatelja optuženog za silovanje maloljetnice. 

McGregor je podržao 'Marš žena' te otkrio da su na ulice izašle i njegove kćeri na koje je, rekao je, jako ponosan. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije