Krađa

Serijskom lopovu pronašli više od sto ukradenih predmeta u stanu

pljačke
17.01.2016.
u 10:06

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova rasvijetlili su seriju teških krađa i uhitili višestrukog povratnika, četrdesetogodišnjaka inicijala R. B., iz Kraljeva u Srbiji, zbog osnovane sumnje da je u više navrata obijao kuće, stanove i trgovine na području tog grada, priopćilo je Ministarstvo unutarnjih poslova.

Kako je navedeno, izvršenjem tih kaznenih djela načinjena je velika materijalna šteta na privatnoj imovini građana, a policijski službenici su pronašli više od 100 ukradenih predmeta. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i u zakonskom roku, uz kaznenu prijavu, bit će doveden nadležnom tužitelju.

Policija će podnijeti kaznene prijave i protiv tri osobe iz Kraljeva zbog sumnje da su izvršile više kaznenih djela prikrivanja, a postoji sumnja i da je R. B. izvršio još imovinskih kaznenih djela, pa će policija nastaviti rad na tom slučaju. Navodno je godinama izvršavao razbojstva, što je napokon došlo na vidjelo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije