teška neizvjesnost

Baka i djed nestalog Mateja: Nismo izgubili nadu, ali se bojimo, dosta je dana prošlo

M.M.
06.01.2022.
u 20:50

Nismo izgubili nadu, ali bojimo se. Dosta je dana prošlo od nestanka. On je čvrst, jak i zdrav momak, zdravo se i hranio - kazali su

Spasioci već sedmi dan tragaju za nestalim Splićaninom Matejem Perišem koji je u noći s 30. na 31. prosinca nestao u Beogradu.  Matejevi baka i djed su za Blic.rs kazali kako ni oni nemaju informacije o njegovom nestanku. 

- Matejina mama nije kod kuće, otišla je na misu. Mi smo njegovi baka i deka. Matej je s nama živio u stanu. Kod oca je išao ponekad na ručak samo. Mi smo ga odgajali ovdje, borili smo se za njega - kazali su te dodali kako su Mateja posljednji put vidjeli prošle srijede. 

- On je bio drag i kulturan dečko, sportaš. Ljubazan i blag, sve naj, naj o njemu mogu reći. Bio je poslušan, sve je radio što smo ga molili. Bavio se sportom, trčao je svaki dan i išao u teretanu. Ništa loše. Posljednji put smo se vidjeli u srijedu, prije nego što je krenuo za Beograd. Izgrlili smo se i izljubili, odavde je otišao za Beograd s prijateljima - smatra. 

Matejevoj majci je jako teško, govore baka i djed. 

- Ide stalno na mise, moli se Bogu. Ona je pobožna, sva joj je nada na Boga - govore. 

- Nismo izgubili nadu, ali bojimo se. Dosta je dana prošlo od nestanka. On je čvrst, jak i zdrav momak, zdravo se i hranio… Ako je on pri zdravoj svijesti i ako mu je glava u redu, pojavit će se. Da je on sad pri zdravoj pameti nikad ne bi mogao dozvolitisebi da mi ovoliko brinemo i patimo za njim - dodaju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije