U slučaju razvoda

Catherine Zeta-Jones dobit će 2 milijuna dolara za svaku godinu

catherine zeta jones
Reuters/ PIXSELL
30.08.2013.
u 08:46

Glumica Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas će se, u slučaju da se definitivno odluče na razvod, boriti oko podjele zajedničke imovine vrijedne 354 milijuna dolara.

Glumica Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas će se, u slučaju da se definitivno odluče na razvod, boriti oko podjele zajedničke imovine vrijedne 354 milijuna dolara. - Predbračni ugovori su genijalni. Moj će me jako dobro zbrinuti, izjavila je Jones u šali prije svega nekoliko mjeseci,piše Daily Mail.

Prije nego što su se 2000. godine vjenčali u New Yorku, Catherine je potpisala predbračni ugovor na oko dva milijuna dolara za svaku godinu braka, kao i pravo na podjelu osam kuća i stanova koliko par posjeduje.

Ukoliko se utvrdi da je glumac bio nevjeran tijekom braka, glumica bi mogla zatražiti dodatnih 12 milijuna dolara. Par je u braku dobio dvoje djece, a na pauzu i privremen odvojen život odlučili su se u svibnju ove godine.

>>Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones uzeli pauzu od braka

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije