TRAGEDIJA

Žepčak poginuo nadomak kuće u sudaru četiri vozila

golf
13.09.2013.
u 09:56

Nesreći u kojoj su sudjelovala četiri vozača pridonijela prevelika brzina

Na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Goliješnica kod Žepča jučer ujutro oko 2.20 sati dogodila se lančana tragična prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 30-godišnji Damir Slišković (30) iz Goliješnice

Sudionici sudara

Ova stravična nesreća dogodila se nadomak njegove obiteljske kuće, u blizini tunela Karaula, a u kojoj su sudjelovali ‘golf 2’ registracijskih oznaka 008-T-380, kojim je upravljao smrtno stradali Damir Slišković, te ‘peugeot’, registracijskih oznaka T-38-E-672, kojim je upravljao njegov 23-godišnji A. J. sumještanin iz Goliješnice kod Žepča, kao ‘škoda’ registracijskih oznaka M-72-A-350, koju je vozio S. J. iz Sarajeva i kamion ‘MAN’ registracijskih oznaka A74-T-145, kojim je pak upravljao 27-godišnji Fahrudin Ibrahimović iz Gradačca.

- U prometnoj nesreći lakše ozljede su zadobili i suvozač u golfu Avgustin Mrkonjić i vozač kamiona Fahrudin Ibrahimović. Pravo je čudo što se Mrkonjić uopće uspio izvući živ iz potpuno uništenoga golfa. Pretpostavlja se da je prethodno ispao iz vozila nakon silovitog udara.

Nije mu bilo spasa

Smrtno stradali Slišković je po dolasku Hitne pomoći Doma zdravlja Žepče još uvijek davao znake života. Međutim, nakon što je prevezen u bolničku ustanovu preminuo je uslijed zadobivenih teških ozljeda. Nije mu bilo spasa. Vatrogasci su morali rezati lim kako bi došli do unesrećenih - navode iz MUP-a Zeničko- dobojske županije. Kako potvrđuju liječnici, druga dvojica ozlijeđenih prevezena su na Urgentni odjel Županijske bolnice Zenica, gdje su im nakon pregleda konstatirane lakše ozljede. Do nesreće je, prema policijskom izvještaju, došlo nakon što je golf kojim je upravljao Slišković idući iz smjera Žepča prema Doboju ostvario kontakt sa škodom, nakon čega je uslijedilo zanošenje vozila na cesti te sudar s kamionom i peugeotom, koji su dolazili iz suprotnog smjera.

- Očevid je izvršila žepačka policija, i to uz prisustvo dežurne županijske tužiteljice Adise Kadušić i sudskog vještaka prometne struke Drage Ezgete. Inače, promet je na ovoj dionici ceste bio u potpunom prekidu više od tri sata, a od 5.45 sati odvijao se naizmjenično - dodaju iz MUP-a ove županije.
Neslužbeno se tek spominje da je tragediji pridonijela prevelika brzina i nepažnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?