Posavska županija

Žena (64) biciklom uletjela u rijeku Savu i utopila se

Marija Bernatović
16.07.2012.
u 09:16

Nezapamćeni niz utapanja na području Posavske županije

Ljeto u Posavini donijelo je nevjerojatne učestale tragedije u vodi, koje ovdašnji žitelji gotovo i ne pamte u ovako kratkom vremenu. Četvrta u nizu u posljednjih osam dana dogodila se na rijeci Savi kod Donje Mahale gdje je pronađeno tijelo Marije Bernatović (64) iz tog mjesta.

Prijavljen nestanak

Nesretna žena nestala je u noći prije vikenda kad je biciklom otišla od kuće. U potragu su bili uključeni mještani D.Mahale koji su pretraživali mjesta uz rijeku Savu prema Šamcu, ali i pripadnici Ronilačkog kluba “Nemo“ iz Brčkog koji su bezuspješno pretraživali korito rijeke Save. Velikom upornošću Marijinih sumještana koji su danonoćno tragali, najprije je pronađen bicikl uz desnu obalu rijeke Save, a na istom mjestu, nekoliko metara od obale opazili su i njeno tijelo na površini vode, čime je misterija nestanka ipak rasvijetljena. Na mjestu pada u Savu pronađen je njezin bicikl i platnena torba, a uviđaj na mjestu pronalaska tijela uradili su inspektori županijskog MUP-a iz Orašja uz sudjelovanje liječnika mrtvozornika, a po odobrenju Tužiteljstva.

Ranije tragedije

Nestanak Marije Bernatović prijavljen je policiji, da bi već dan kasnije tijelo bilo pronađeno u Savi, na lokaciji Livade u Donjoj Mahali, navodi se u priopćenju iz MUP-a ŽP. Kako smo pisali, nakon Damira Ćatića iz Domaljevca koji se utopio u Savi u petak 6.srpnja, zatim dvoje mladih Ilija Klajić i Romana Rapatić koji su u ponedjeljak 9.srpnja izgubili život na dnu šljunčare u Tolisi, još jedan vikend donio je tragediju na vodama u Posavini, pri čemu je Marija Bernatović četvrta osoba koja se utopila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije