Monstruozno

"Zemunci" skuhali bivšeg kolegu, pa njime nahranili Vladu Budalu

'24.08.2010., Opcinski sud, Ilica 207, Zagreb - Sretko Kalinic (36), zvan Zver, doveden je iz zatvora u Remetincu u 9.30 sati na Opcinski kazneni sud u Zagrebu uz ne tako jake mjere osiguranja kako bi
Foto: 'Goran Stanzl/PIXSELL'
1/3
23.03.2012.
u 08:39

Kalinić i Simović su, navodi se, ubili Jurišića udarcem čekićem u glavu nakon čega su ga razrezali pilom za drva.

Španjolska policija pronašla je u madridskoj rijeci Manzanares raskomadane ostatke tijela bivšeg pripadnika tzv. zemunskog klana Milana Jurišića Jureta, objavili su španjolski mediji, a prenosi srbijanski press.

Prema pismu koje je policija pronašla u stanu Luke Bojovića nakon uhićenja vidljivo je kako su "zemunci" Sretko Kalinić i Miloš Simović po nalogu samog Bojovića ubili svog bivšeg kolegu Jurišića, i to nakon što su se Jurišić i Bojović posvađali oko jedne ženske osobe.

Ono što je monstruozno u cijelom slučaju jest način ubojstva, a koji je detaljno opisan u pronađenom pismu. Kalinić i Simović su, navodi se, ubili Jurišića udarcem čekićem u glavu nakon čega su ga razrezali pilom za drva. Poslije toga odlučili su ga samljeti u mašini za meso, ali im se ona zaglavila, pa su preostale dijelove tijela skuhali u gulašu.

Pozvali su potom na ručak svog prijatelja Vladimira Milisavljevića zvanog Vlada budala koji se najeo gulaša ne znajući što jede.

Policija je osim dijelova tijela u rijeci pronašla i ručku mašine za meso, a nakon obavljene DNK-a analize dobit će i službenu potvrdu da se radi o Milanu Jurišiću.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije