Predstavljanje

Zbornik radova \"Hum i Hercegovina kroz povijest\"

kosaca
Stojan Lasić
13.03.2012.
u 11:41

Zbornik je objavljen u nakladi Hrvatskoga instituta za povijest iz Zagreba u dvije knjige na skoro 1600 stranica

U organizaciji Hrvatskog kulturnog društva Napredak, Glavne podružnice Mostar u četvrtak, 15. ožujka, u 18 sati u Maloj galeriji \"Kraljice Katarine\" u Mostaru bit će održano predstavljanje zbornika radova s Međunarodnog skupa \"Hum i Hercegovina kroz povijest\", koji se također održavao u Mostaru 5. i 6. studenog 2009. godine.
 
O zborniku će govoriti ravnateljica Hrvatskog instituta za povijest dr. sc. Jasna Turkalj, predsjednik Znanstvenog vijeća Hrvatskog instituta za povijest dr. sc. Robert Skenderović, urednik Zbornika dr. sc. Ivo Lučić i predsjednik mostarskog Napretka dr. sc. Miroslav Palameta.  
 
Zbornik je objavljen u nakladi Hrvatskoga instituta za povijest iz Zagreba u dvije knjige na skoro 1600 stranica s ukupno 46 autorskih priloga znanstvenika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i susjednih zemalja. 
 
Prva knjiga je posvećena povijesti hercegovačkog područja od najstarijih vremena do okončanja osmanske vlasti, dok druga sadržava radove u razdoblju nakon austrougarske okupacije Bosne i Hercegovine do događanja nakon raspada Jugoslavije. (fena)
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?