putnici evakuirani

Zatvorili piste na Heathrowu zbog prisilnog slijetanja aviona

British Airways portal (1)
Press Association/PIXSELL
24.05.2013.
u 10:51

British Airways je u izjavi naveo kako se zrakoplov koji je krenuo u Oslo, na Heathrow vratio ubrzo nakon polijetanja zbog tehničkih problema

Na londonskom aerodromu Heathrow  zatvorili su obje piste nakon što je zrakoplov Airbus A319 British Airwaysa prisilno sletio, donosi BBC. Incident se dogodio oko 9 sati po lokalnom vremenu, a sva posada i 75 putnika sigurno su evakuirani iz aviona.

British Airways je u izjavi naveo kako se zrakoplov koji je krenuo u Oslo, na Heathrow vratio ubrzo nakon polijetanja zbog tehničkih problema.

Kako bi se utvrdio uzrok incidenta bit će provedena istraga.

Jedan od očevidaca Jez Stamp kazao je kako je primijetio da iz desnog motora zrakoplova izlazi dim. Londonska vatrogasna brigada objavila je na Twitteru kako vatrogasci iz postaje Heathrow  vatrogascima aerodroma pomažu gasiti požar te kako vjeruju da je požar sada ugašen. Južnu pistu naknadno su otvorili, a sjeverna je i dalje zatvorena.

>> Cessna se prevrnula pri prisilnom slijetanju na njivu

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?