LMZ u Čitluku

Zasluženim pobjedama nastup u završnici izborili Čerin i Bijakovići

Čitluk
08.08.2013.
u 10:54

Nakon što su u ponedjeljak u žestokim okršajima nastup u četvrtfinalu izborile momčadi Donje Blatnice i Biletića, u utorak je to uspjelo i momčadima Čerina i Bijakovića

Kako se primiče svome kraju, natjecanje u drugom krugu ovogodišnjeg 11.izdanja MNL MZ općine Čitluk - Brotnjo 2013. postaje sve uzbudljivije pa se i broj gledatelja na sportskim centrima osjetno povećava. Nakon što su u ponedjeljak u žestokim okršajima nastup u četvrtfinalu izborile momčadi Donje Blatnice i Biletića, u utorak je to uspjelo i momčadima Čerina i Bijakovića.

Čerin bolji od Blatnice

Naime, u prvom od posljednja dva susreta osmine finala, koji su se u utorak igrali na Športskom centru „Hrvatskih vitezova“ u Donjem Velikom Ograđeniku, snažna momčad Čerina pobijedila je kvalitetnu ekipu Gornje Blatnice uvjerljivim rezultatom od 6:2. Čak tri pogotka za ekipu Čerina postigao je Jure Musa, dva Vlado Soldo i jedan Ivan Pinjuh, a za G. Blatnicu Josip Bojčić i Darko Vučić. Tom pobjedom Čerin je osigurao nastup u četvrtfinalu, dok se ekipa Gornje Blatnice oprostila od daljnjeg natjecanja. U drugom susretu osmine finala te večeri između dviju vrlo snažnih i borbenih ekipa Gradnića i Bijakovića, koji je također obilovao čitavim nizom lijepih akcija, preciznih udaraca, bravuroznih obrana i ostalih majstorija igrača obiju momčadi, odluka o pobjedniku pala je tek u posljednje dvije minute. Naime, nakon mnogo neizvjesnosti i preokreta rezultata, zahvaljujući trostrukom strijelcu Stipi Jerkoviću, malonogometaši Bijakovića na kraju su slavili značajnu pobjedu od 4:2 koja ih je odvela u četvrtfinale, a Gradniće izbacila iz daljnjeg natjecanja.

Na rasporedu četvrtfinala


Uz trostrukog strijelca Stipu Jerkovića, jedan pogodak za pobjedničku momčad postigao je i Jozo Jerković. Tomo Dodig i Goran Zubac bili su strijelci za Gradniće. Tako su, uz ekipe Gornji Hamzići/Čalići, Krehin Gradac, Međugorje i Donji Hamzići, koje su se kao prvoplasirane momčadi iz četiri skupine nakon prvog kruga izravno plasirale, nastup u četvrtfinalu izborile i ekipe Donje Blatnice, Biletića, Čerina i Bijakovića. Kasno sinoć u Međugorju su odigrana prva dva četvrtfinalna susreta D. Blatnica - D. Hamzići te Krehin Gradac - Biletići dok će se večeras na ŠC u Krehinu Gracu igrati preostala dva četvrtfinalna susreta: G. Hamzići/Čalići – Bijakovići (u 21,15) 
te Međugorje – Čerin.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije