AKCIJA POLICIJE

Zaplijenjeno više od 15 automobila

pljacka
29.12.2010.
u 09:54

Pored automobila zaplijenjeni su i razni autodijelovi koji su već bili spremni za daljnju preprodaju

Kriminalistička policija Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije obavila je jučer očevid na vozilima koja su zaplijenjena u jučerašnjoj zajedničkoj akciji policija Tuzlanske, Zeničko-dobojske i Posavske županije na razbijanju lanca automafije na ovom području.

U policijskoj akciji na području Zenice zaplijenjeno je petnaestak ukradenih automobila.

Kako je priopćeno, pojedinosti o rezultatima akcija objavit će Ministarstvo unutarnjih poslova Tuzlanske županije, koji je koordinirao akcijom.

U ovoj policijskoj akciji razbijene su dvije autobande, a osumnjičeni se terete za krađu više desetaka automobila na području ove tri županije.

Prema do sada dostupnim informacijama, tijekom jučerašnjeg dana je pronađeno više raznih vrsta automobila i autodijelova.

Automafija je itekako bila revna i organizirana te su zaplijenjeni automobilski dijelovi već bili spremni za daljnju preprodaju.

Osumnjičeni su privedeni u prostorije Ministarstva unutarnjih poslova TŽ-a te je nad njima provedena temeljita kriminalistička obrada.

“Do sada je uhićeno 20 osoba i pronađen je velik broj ukradenih automobila i autodijelova koji su bili spremni za daljnju preprodaju. Radi se o dvije organizirane kriminalne skupine koje su se bavile autokriminalom na području Tuzle, Orašja i Zenice”, izjavio je jučer glasnogovornik Ureda policijskog ravnatelja MUP-a Tuzlanske županije Miralem Malkić.

Napomenimo i to da je ova iznimno uspješna policijska akcija rezultat nedavnog regionalnog sastanka i dogovora rukovoditelja kriminalističke policije u tri ministarstva unutrašnjih poslova. Ostaje nadati se da će ovakvi i slični dogovori krim-policije rezultirati većem broju policijskih akcija, a samim time i raskrinkavanju automafije na području BiH.

Ključne riječi

Komentara 1

OD
odzak
19:30 30.12.2010.

Objavite ime,prezime i adresu od svakog uhapsenog,sud im vjerovatno nece presuditi kako treba,ali ima ko hoce.Posten covjek je najgori neprijatelj kad mu se dirne u nesto sto je na posten nacin stekao i krvavo zaradio.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije