Elektoprivreda HZ HB

Za program upravljanja ljudskim resursima 200 000 eura

zaric
VL FOTO
02.06.2011.
u 16:29

Na radnom sastanku predstavnici Tehnologice predočili su analize postojeće organizacijske strukture upravljanja, procesa i proceduru rada u Društvu vezanih za upravljanje ljudskim potencijalom

U sjedištu Javnog poduzeća Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar danas je održan sastanak Upravnoga odbora Projekta Programske aplikacije za upravljanje kadrovima (HeRMeS), kojega čine članovi Uprave Društva i predstavnici tvrtke Tehnologica iz Sofije, s kojom je nakon provedenog postupka javne nabave početkom tekuće godine potpisan ugovor za izvođenje tog projekta.

 Na radnom sastanku predstavnici Tehnologice predočili su analize postojeće organizacijske strukture upravljanja, procesa i proceduru rada u Društvu vezanih za upravljanje ljudskim potencijalom, te postojeće dokumentacije i korisničkih zahtjeva, što je i predviđeno u prvoj fazi, priopćeno je iz Ureda za informiranje JP Elektroprivrede.

 Nakon usvajanja izvješća, prihvaćen je Plan upravljanja Projektom koji predviđa organizaciju, radne faze, pakete i daljnje aktivnosti,  metodološki okvir, te procjenu rizika.

 Druga faza obuhvaća izradu konceptualnoga dizajna Programske aplikacije za upravljanje kadrovima, a treća samu provedbu.

 Osnovni cilj spomenutog projekta, vrijednog 200 000 eura, daljnje je poboljšanje poslovanja na području upravljanja ljudskim potencijalima, koje ta programska aplikacija treba osigurati.

 "Na taj način JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar nastavlja provedu uspješne poslovne politike i u segmentu informacijskih tehnologija budući da u svome radu već odavno koristi i sustave za obračun i fakturiranje električne energije – Hepbilling,  za poslovno izvješćivanje - biNs2, te za financijski menadžment – FMIS", stoji u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?