u njujorškoj kafani

Vuk Jeremić Noletvu pobjedu slavio prevrtanjem stolova u kafani

\'Serbia\'s Minister of Foreign Affaires Vuk Jeremic answers to journalists\' questions during a news conference at the Cernin\'s Palace in Prague, Czech Republic, on Friday, Nov. 14, 2008. (AP Photo/
Foto: Pixsell
1/3
13.11.2012.
u 11:07

Prevrnuli stolove u kafani na 50-oj i 3-oj, Nole prvak svijeta! - tweetao je Jeremić ubrzo nakon pobjede

Veliki trijumf Novaka Đokovića nad Rogerom Federerom u završnom Mastersu koji se odigrao u londonskoj O2 areni na svoj način proslavio je i predsjednik Glavne skupštine UN-a Vuk Jeremić. Ujedno i predsjednik Teniskog saveza Srbije Jeremić je, navodi Blic, prijenos meča pratio u jednoj njujorškoj kavani a Noletovu pobjedu ''začinio'' je prevtranjem stolova kojim se kasnije pohvalio i na svom Twitter profilu.

- Prevrnuli stolove u kafani na 50-oj i 3-oj, Nole prvak svijeta! - tweetao je Jeremić ubrzo nakon pobjede što je izazvalo čuđenje među njegovim sljedbenicima koji su izrazili bojazan da bi zbog tog poteza mogla ''nastati bruka'' te da bi ga mogli privesti njujorški plavci.

- Rekoh Vam - gazda je White Anglo-Saxon Protestant iz Alabame... Ali draga mu je Srbija, za razliku od nekih...Kažem Vam, gazda Amer je prvi prevrnuo stol, i vikao da je 'all on the house'. A od Vas je za predsjedavanje Srbije UN otišlo 0.18 eura hahaha. Ameri su sa nama prevrtali, oni bili još radikalniji. Eto, za one koje se toliko brinu.Pozdrav iz N , slave navijači svih rasa. Ljudi, odoh da radim, bilo mi je veliko zadovoljstvo ćaskati sa svima vama. Long live Nole, long live Serbia!! Pozdrav iz UN HQ - poručio je Jeremić ostalim tviterašima.

>>Vuk Jeremić 2016. godine glavni tajnik UN-a?

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 1

IK
Ilija Kobac
15:13 13.11.2012.

"Grmalj" ostaje grmalj, pa ga posalji na mjesec!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije