Ilegalna trgovina

Vučić o zaplijenjenim raketama: Hrvatska nije ništa otkrila

carinicia
Goran Kovačić/PIXSELL
14.09.2013.
u 21:04

Vučić je poručio da srpske službe imaju sve potrebne podatke o tome tko je umiješan u ilegalnu trgovinu

Aleksandar Vučić, prvi dopredsjednik srpske vlade, zamjerio je Hrvatskoj što "namjerno plasira netočne informacije kako Srbija ima veze s pronađenim oružjem" u Rijeci, javljaju mediji u Srbiji.

Vučić je poručio da srpske službe imaju sve potrebne podatke o tome tko je umiješan u ilegalnu trgovinu, i da će ih ustupiti Hrvatskoj, da se ne bi, kako je rekao, sramotili pred svojom i stranom javnošću.

- Ono što smijem i mogu reći to je da Hrvatska ništa nije otkrila, ništa oni nisu pronašli, mi smo pronašli, mi smo ih obavijestili i usmeno i pisanim putem, za to imamo dokaze, za njih znaju i predstavnici svjetskih najvećih službi, jednostavno uopće nisam razumio o čemu se radi, osim ako nije bio pokušaj destabilizacije i narušavanja ugleda Republike Srbije. Nadamo se da je to slučajna, a ne namjerna greška, dijela hrvatslih vlasti, bilo bi vrlo loše ako bi u tome postojala bilo kakva namjera - rekao je vidno iznerviran Vučić nastavljajući tiradu prema Hrvatskoj i njenim sigurnosnim službama.

- Mi imamo imena, mi znamo imena, pošto vidimo da ih oni ili ne znaju, ili namjerno obmanjuju i svoju i svjetsku javnost. Mi ćemo ih temeljito obavjestiti o tome, tko, što, kako, dat ćemo im točna imena, neka se ne sramote, pred svojom i međunarodnom javnošću. Jedino što mogu reći je da je laž i besmislica ono što su objavili hrvatski mediji i sramota je ono što su učinili neki srpski mediji tražeći način da pomognu političkim miljenicima, a ne mareći za to koliku će štetu nanijeti Srbiji - rekao je ljuto Vučić.

>> Službena Srbija o švercu oružja još šuti

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?