SAMO U BIH

Vrhunac seks- skandala jeste optužba protiv tužiteljice Milić!

milic
VL FOTO
10.05.2011.
u 10:31

Obranu tuzlanske tužiteljice Dijane Milić preuzeli mostarski odvjetnici Josip Muselimović i Ana Primorac

Samo 40 dana nakon što je Županijski sud u Tuzli nepravomoćno na 2 godine osudio Šemsu Mrkaljevića (49), a njegovu nevjenčanu ženu Mehdinu Čirić (38) na 6 mjeseci zbog navođenje na prostituciju 14 djevojka, među kojima i tri maloljetnice, u motelu Royal u Čeliću, Općinski sud potvrđuje ekspresnu optužnicu Županijskog tužiteljstva Zenica protiv tuzlanske tužiteljice Dijane Milić (43), što je, nakon istrage koju je ona vodila i protiv profesora prava, osumnjičenih za podvođenje studentica zbog ocjena, bio vrhunac seks-skandala u Tuzli.

Suspendirana je, a spočitava joj se da je nagovorila, također za prostituciju osumnjičenu, Đuku Gavrić Cecu da na sudu promijeni svoj policijski iskazi i tereti optužene supružnike, kao i da je seksualne usluge koristio i Nedim Mutapčić, ravnatelj MUP-a. Valjda da bi čitava optužnica bila uvjerljivija, povjerovalo se i Cecinoj priči da ju je tužiteljica, na stražnjem sjedištu auta, a potom i u sobi pansiona Kipovi, dodirivala i ljubila po intimnim dijelovima tijela. Obranu tužiteljice preuzeo je odvjetnički ured J. Muselimovića i A. Primorac, koji kažu: Ne možemo vjerovati da je prema dugogodišnjem visokom pravosudnom dužnosniku pokrenut pravi medijski tsunami, da je unaprijed proglašena krivom, a cijeli se postupak temelji na iskazu osobe najnižih moralnih vrijednosti koja svoju čast i drugih djevojaka pa i maloljetnica prodaje po 20-30 KM, po principu ‘daj šta daš’. Inače, predstojeći proces može donijeti kompromitacije širih razmjera.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?