Liga MZ Mostara

Vodstvo lige primili Denis Lasić i Slađan Bevanda

Nogomet
19.07.2012.
u 11:09

Lasića i Bevandu su članovi Udruge upoznali s radom i Ligom MZ Mostara

Liga Mjesnih zajednica grada Mostara ulazi u drugu fazu natjecanja po skupinama. U utorak večer odigrana su tri susreta na igralištu u Cimu. Najuvjerljiviju pobjedu u Ligi ostvarila je momčad Ortiješa, koja je s 12:1 pobijedila Kruševo X. Na igralištu u Cimu su još bile uspješne momčadi Kruševa i Vrda. Kruševljani su sa 4:3 porazili Ulog, dok su Vrdi rezultatom 3:2 bili bolji od Miljkovića.

Nove skupine

Plasman u drugi krug Lige MZ Grada Mostara izborilo je 12 momčadi, koje su podijeljene u dvije skupine. U prvoj skupini igrat će Jasenica, Bijeli brijeg, Žito (tri najbolje momčadi iz skupine A), Cim, Ortiješ i Kruševo X (skupina B), dok će u drugoj skupini nastupiti Bijelo polje, Polog i Ilići (skupina C), Rodoč II, Rodoč I i Buna (skupina D).

Podrška lokalnih vlasi

Vodstvo Hrvatske udruge za sportsku rekreaciju Vjekoslav Arapović, predvođeno predsjednikom Markom Zovkom, jučer je primio premijer Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Denis Lasić. Predsjednik Gradskog odbora HDZ- a BiH Mostar, Slađan Bevanda također je jučer primio izaslanstvo udruge koja vodi natjecanje u Ligi MZ grada Mostara. Lasića i Bevandu su članovi udruge upoznali sa svojim radom i tijekom natjecanja, kao i s budućim projektima koje će Udruga realizirati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije