Luku čeka klupa

VL u Madridu: Realovce čeka veliki okršaj protiv Uniteda

Luka Modrić, Real (1)
Miho Dobrašin
12.02.2013.
u 07:54

Sergio Ramos, koji će u srijedu umjesto ozlijeđenog Casillasa, nositi kapetansku vrpcu pozvao je navijače da daju gromoglasnu podršku

Igrači Real Madrida jučer su se nastavili pripremati za veliki ogled s Manchester Unitedom, a Luka Modrić, Cristiano Ronaldo i Xavi Alonso pridružili su se suigračima na treningu. Mourinho je Modrića i Ronalda poštedio treninga u nedjelju, nakon što su dan ranije igrali protiv Seville (4:1). Xavi Alonso je u nedjelju sam trenirao.

Portugalski stručnjak večeras može računati na sve igrače budući da nitko nije ozlijeđen, osim još ranije vratara Ikera Casillasa.

Na terenu kampa Valdebebas, gdje Real održava treninge, Mourinho je jučer podijelio igrače u tri grupe. U prvoj su bili Modrić i suigrači koji su započeli utakmicu protiv Seville te pridodani Xavi Alonso i Nacho. Pod nadzorom trenera Ruia Faria odradili su lakši trening.

U drugoj su bili Morata, Özil, Varane, Marcelo, Di Maria, Carvalho, Pepe, Callejon, Khedira te napadač ekipe Real Madrid C, Mariano, kojeg je Mourinho odlučio pridružiti ekipi. Vratari su imali svoj sepcifičan trening.

Sergio Ramos, koji će u srijedu umjesto ozlijeđenog Casillasa nositi kapetansku vrpcu, pozvao je navijače da daju gromoglasnu podršku.

„Želimo vrući Bernabeu”, naslov je sportskog lista Marca. Ulaznice su rasprodane, a prodavale su se po cijeni od 525 do 1762,5 kuna.

 Španjolski mediji vjeruju da će Luka Modrić biti na klupi protiv Manchestera, a da će u veznom redu početi Xavi Alonso, Khedira i Özil koje je Mourinho odmarao protiv Seville.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?